Over Esther

Living the Dream

Stralende ster

Als stralende Joodse Ster ben ik op 21 december 1988 geboren op de kortste, donkerste dag van het jaar. Om everyday te shinen en jou met lichtheid en happy vibes te verblijden 🙂 

I am born to make you happy, that’s what makes me happy too.

 

“Oh oh Sometimes, I get a good feeling, yeah. Get a feeling that I never, never, never had before. I get a good Feeling”

– Levels, Avicci

De meest Magische momenten in mijn leven zijn er gekomen door mijn gevoel te volgen. Te doen wat ik krijg ingegeven. 

Te dromen en te doen. Zodat je de stappen kunt zetten waardoor ook jij je Grootste (internationale) Dromen Easy en Licht laat uitkomen.

Dit liedje is het liedje van Bas en mij. Levels. Het staat symbool voor veel Miracle Moments in mijn leven. 

Het nummer kwam uit op de dag van mijn geboortegetal in het jaar dat ik Bas, de man van mijn dromen, ontmoette.

Wat we toen nog niet wisten is dat die ene keer in Stockholm een groot verschil zou maken in ons leven. 

Toen we daar jaren geleden waren, voelden we alsof we thuis waren. Precies 4 jaar later zijn we er samen met onze zoon Xaviér gaan wonen. 

Ik kreeg één vraag en kreeg het door: Zweden. Dat is waar we thuiskomen. Ik zei het tegen Bas (we praatten al 10 jaar over wonen in het buitenland samen) en het was in 1 minuut besloten. Een half jaar later woonden we er. 

Door stap voor stap te volgen wat ik als vanzelf kreeg ingegeven verkochten we ons huis Amazing (met 213.000 euro overwaarde als winst). En volgde ik het stemmetje in mij dat zei: kijk even online. Op mijn verjaardag 21.12.2020 kregen we dit Magic huis. 

Vrij. Vol ruimte voor ons gezin. Connected to the natuur. Volop zon. Een Amazing plek om te wonen & te genieten. 

Ook jij kunt dit doen. Je Grootse Dromen easy en licht uit laten komen.

 

“Euphoria, forever till the end of time, for now I know that you and I, we’re going up-up-up-up-uuu-up”

Dat is wat er gebeurt als we samenwerken. Waarvoor ik leef. Naar the next level doorgaan in je business, de liefde en je leven. Vanuit dankbaarheid, rijkdom en vol happy Vibes voor wat er nu al is. Stap voor stap op weg naar je Grootse Dromen vol Magic en Miracle Moments.

I love it. Do you love it too? 

“Upon a hill across a blue lake, that’s where I had my first heartbreak. I still remember how it all changed. Don’t you worry don’t you worry child, see heaven’s got a plan for you. Don’t you worry., don’t you worry child.”

– Swedish House Maffia

 

In mijn leven heb ik genoeg broken hearts gekend. En in de liefde voelde ik me vaak genoeg afgewezen. Totdat ik voelde zo wil ik het niet langer. Als er nu een man komt dan vecht hij maar voor me, want ik ben het waard. Ik voelde het all over op vrijdagavond in de kroeg. De volgende dag had ik Bas ontmoet. Ik volgde mijn gevoel, opende mijn heart again. Omdat ik wist dat dit mijn man zou zijn. 

Zo bijzonder kan het leven zijn. 

Door te doen wat je krijgt ingegeven. Los van wat anderen denken doen of voordoen.  

Ik geloof dat jij het weet over jou. 

Zo stopte ik uit mezelf met een PhD na 3 maanden, werd ik op mijn 26e gevraagd als sr. HRM adviseur van Directeur-Generaal, Directeuren en Afdelingshoofden te werken op een Ministerie. Ik had die ervaring nooit willen missen, maar ik stopte ook daar na 3 jaar omdat het mij niet meer gelukkig maakte. 

Elke keer als ik nee zei tegen iets wat al te mooi leek om waar te zijn, kwam er nog iets more Magicals op mijn pad. Door te doen wat mij Happy maakt en te doen wat mij te doen staat.

Jou helpen je Amazing international Dromen te leven. Zodat we samen een groots verschil in de Wereld maken. Vol Magic en Miracle Moments in je business en je leven. 

Ik laat je graag ontdekken hoe we dit bijzondere avontuur samen kunnen beleven.

Wil je hier meer over weten?

“”Who knows what Miracles, you can Achieve. When you Believe, somehow you will – Mariah Carey & Withney Houston