Create Miracles

In business & life

Bereik jouw Star Goals, licht & easy

Ga Happy Higher Levels in &

Realiseer the Star Changes in jouw Field of Business die jij het liefste ziet;

Groei Huge in jouw Business & Leven, aligned met jouw Greatest Goals;

Leef jouw (International) Dreams, easy & happy.

Keep Creating the Change die jij het liefste ziet. Voor jezelf, your family & the World.

Let’s create Miracles in Business & Life together. That’s what I love to do. Happy Together.

* Esther

All the way up from Sweden, waar ik met mijn gezin Happy & Easy leef. 

Met Esther samenwerken is een groots cadeau aan mezelf, mijn gezin en mijn business. Wat ik met Esther heb gerealiseerd is meer dan mijn dromen en doelen opgeteld.

Mijn gezin is gelukkiger dan ooit en we hebben veel tijd samen. Ik ben de moeder die ik wil zijn en daar heeft Esther me gigantisch goed mee geholpen.

Karianne Kalshoven, Leadership Businesscoach

“Door één gesprek met Esther geloofde ik dat het mogelijk was mijn eigen bedrijf te starten. Ik sprak het uit & ben het gaan doen, met hele tevreden klanten als resultaat.

Nu help ik bedrijven, ondernemers en particulieren om van hun thuis, kantoor of Showroom een prachtige plek met een spannende touch te maken.”

Annouk de Rijk, tweevoudig Olympiër (schaatsen) & Eigenaresse van Annouk In Style  

Esther helpful me mijn Grootse Dromen te voeden zodat ik steeds next levels ga, never settle for less en blijf vloer: the Sky is the limit. Daardoor ben ik nu op pad naar een internationaal miljoenenbedrijf.

Sandra Poelman, Directeur Glowingplaces

“Stel je open en volg de Bedoeling voor jouw leven”

Zoals Roos did, die meer vertelt over haar Experience van onze Business Coaching (see video below)

Just simplify & Live your dreams

Working Together

Exclusive 1-on-1 Coaching


Achieve your Star Goals. Vol Fire, Lichtheid & Happiness. Realize the Change you wish to see in your Field of Business.
Easy.

Simply Follow aligned actions to realize your Greatest Goals. For you, your family & your ‘Star Mission’.

1-on-1 Coaching is an Exclusive Opportunity for the Ones who are Ready to make a Real Change. Coaching possible in Dutch & English.

In Business met Esther

The Follow Up: Samen bereiken we jouw Ultimate Goals.

Voorbij aan Grenzen. Doorgaan zonder door te slaan. Genietend. Making the Changes you wish to see, always.
Combined met Leven op jouw eigen Amazing Wijze.

Happy, Easy & Driven by your Wishes

Je ontdekt nieuwe Miracle Geldstromen, laat klanten easy naar jou komen & hebt jouw Higher Financieel Plan Helder voor ogen. All om jouw Ultimate Goals in Business & Life te realiseren. Sneller dan het licht. En er is meer …

Exclusive Opportunity

The Swedish Business Experience

Beleef een onvergetelijke Tijd in Zweden. Waar we in korte tijd GIGA resultaten bereiken. Van je vernieuwende Business Concept. Een online programma op inhoud ontwikkeld. Een Improved Business Model & jouw wens voor de Wereld. Direct nieuwe klanten & grootse geldstromen. Tot persoonlijke groei van jou & je gezin als die op reis meekomen. Laat je Verrassen door het Moois wat in Zweden tot jou kan komen.

Je vindt snel meer info op mijn site. Can’t wait? Boek dan hier een Star call met Esther:

“We zijn nu 2,5 week aan de slag en ik heb nu al de allergróotste transformatie van mijn leven doorgemaakt. Dit is het beste persoonlijk en business vlak samen wat mij is overkomen.”

Uit de handgeschreven brief “Recentie voor nieuwe klanten” van Kunstenares Roos Tulen over onze Platina Business Coaching.

De Zweedse natuur en Esther hebben mij tijdens The Swedish Business Experience laten zien dat het allemaal al in mij zit.

Ik hoef het alleen maar te omarmen en de signalen te volgen.

Als kers op de taart werd ik door 2 nieuwe klanten gebeld op mijn laatste dag bij Esther, waaruit een droom opdracht is gekomen die nu ook weer voor een jaar verlengd is.

Merel van Rijn – van Vliet, Eigenaresse Blackbird HR

De glitter is helemaal op zijn plek. Esther zorgde voor sneeuw op mijn moeders verjaardag (zij is nu 2 jaar in de sky). De grootste doorbraken in mijn leven op alle niveau’s mogelijk vonden plaats in deze dagen in Zweden. 

I see more clear, ik ben lichter, gelukkiger, een nog betere moeder voor mijn zoon en ik werk met de leukste klanten die helemaal bij mij passen.

De cijfers in mijn business zijn insane. Ik ben een blije business woman on top of the world.

Karianne Kalshoven

In the Spotlight

Met alles wat ik heb gedaan kwam ik als vanzelf in de Spotlight te staan. Van muziek, tot sport tot studie/school en Business. Bladen als Libelle en Veronica benaderden mij als vanzelf. Vanuit my Wish to contribute to Happiness. Het podium kreeg ik om mijn stem te laten horen. Daarbij help ik jou ook. Zodat we samen een Happier World creëren. Vanuit jouw talent & Greatest Wish. Full Miracles & Happiness.

Sandra Poelman

The Magic van Esther is dat ze enthousiast is, altijd het positieve ziet, the Brainstorm Queen is en bijzondere ingevingen krijgt.”

Sind de samenwerking met Esther ben ik nieuwe grote stappen aangegaan & breek ik met raketkracht door mijn eigen barrières heen. De ontwikkeling van mijn gezondheid en bedrijf gaan hand in hand en ik voel me powerful, energiek, open & positief.

Ik had nooit gedacht dat ik van binnenuit zo zou kunnen stralen en zoveel kracht zou voelen voor wat ik de wereld in te zetten heb.

Zo had ik met mijn bedrijf Glowingplaces vanaf dag 1 gelijk succes als stadmaker gespecialiseerd in herontwikkeling en revitalisatie van grote binnenstedelijke transformatiegebieden, schreef ik een boek in 6 maanden tijd met inmiddels +1000 verkopen, lanceerde een podcast in 6 weken (corona-)tijd & ben ik op weg naar een internationaal miljoenenbedrijf.

Esther helpt me mijn grootse dromen te voeden zodat ik steeds next levels ga, never settle for less & voel: The Sky is the Limit.”

 

Merel van Rijn - van Vliet

Vanaf het moment dat ik Esther ontmoette wist ik meteen, wij gaan samenwerken. Sinds onze samenwerking heb ik de investering, easy, meer dan terug verdiend. Ik heb niet alleen meer winst behaald maar ben ook vanuit intuïtie en met kennis van zaken mijn klanten op vernieuwende wijze gaan ontzorgen bij complexe HR uitdagingen. Dat wat ik het liefste doe. Met waanzinnige resultaten. Esther mij heeft laten zien dat ik mijn grootste dromen kan laten uitkomen! Zij helpt mij op haar eigen magische manier om te ondernemen vanuit mijn hart. Samenwerken met Esther voelt alsof je een persoonlijke cheerleader hebt, dat gun ik iedere ondernemer!

 

Emily Mattaka

Thuiskomen, begrepen worden, rust ervaren en groots durven dromen. Esther is een schitterende ster die aanstekelijk werkt. Wanneer zij haar licht op je schijnt dan voel je jezelf grootser en nog krachtiger groeien in wat jouw te doen staat in de wereld. Het is haar magie dat aansluit op jouw magie, waardoor je beiden nog meer impact hebt. Niet alleen zichtbaar online, maar ook energetisch en voelbaar from the inside out. Dit besef is meer waard dan welke investering dan ook. Dank je lieve Es. 

It’s Written in the Stars

Simply Go