Create Miracles

In business & life

Wil jij ook jouw Ultimate Goal in Business & Life bereiken?

Ben je hier al actief mee bezig en wil je graag Higher Levels om:

De Vernieuwing die jij in jouw ‘Field’ voor ogen hebt daadwerkelijk te realiseren;

Als captain van je business en leven Giga te blijven Groeien;

Vanuit jouw (Internationale) Dromen tot a huge Change for a Better World te komen?

Verrijk jezelf, je bedrijf, de mensen van wie je houdt en de mensen die je het liefst helpt. Together, we achieve your Ultimate Goal in life vanuit Geloof, Acties & Vertrouwen.

Let’s create Miracle Moments in Business & Life together. That’s what I love to do. The light & the high way. With you.

* Esther

All the way up from Sweden, waar ik met mijn gezin mijn Internationale Dromen leef. 

Wil je ook schitteren op Internationale Podia? Bekijk deze video:

“Als Gelukscoach in het team van Topondernemer Eelco de Boer hielp ik al meer dan 100 ondernemers snel, licht en easy hun geluksbusiness te creëren.”

“Door één gesprek met Esther geloofde ik dat het mogelijk was mijn eigen bedrijf te starten. Ik sprak het uit & ben het gaan doen, met hele tevreden klanten als resultaat. Nu help ik bedrijven, ondernemers en particulieren om van hun thuis, kantoor of Showroom een prachtige plek met een spannende touch te maken.”

Annouk de Rijk, tweevoudig Olympiër (schaatsen) & Eigenaresse van Annouk In Style  

“Esther helpt me mijn Grootse Dromen te voeden zodat ik steeds next levels ga, never settle for less en blijf voelen: the Sky is the limit. Daardoor ben ik nu op pad naar een internationaal miljoenenbedrijf.”

Sandra Poelman, Directeur Glowingplaces

“Stel je open en geef je over aan de Cues van het leven”

Meer weten over oneindige mogelijkheden om jouw Dromen & Wens voor de Wereld te realiseren? Vraag hier een Magic call aan:

Just simplify & Live your dreams

Platinum 1-on-1 Coaching


Ga higher Levels op alle vlakken in je Business & je Leven. Door jouw Amazing Dromen en Wens voor de Wereld the light & the high way te realiseren.

Vol fun en vanuit dat wat je in de Wereld hebt te doen. Ontdek endless nieuwe mogelijkheden. Beleef Miracle Moments om nooit te vergeten. Leef je leven zoals jij dat wil.

Wil je meer weten over Platina 1-op-1 Business Coaching?

Platinum Business


Vanuit jouw Higher Wish gaan we samen de Actie in. Om jouw Ultimate Goal in Business & Life te realiseren.

Voorbij aan Grenzen in je Denken. Genietend. De Tijd nemend voor dat wat je écht belangrijk vindt in het leven. Zoals de mensen van wie je houdt.
Combined met het Leven van jouw Wens voor de Wereld.

Happy, vol commitment & Drive

Doe wat je krijgt ingegeven en samen bereiken we meer Winst op elk Vlak in je Business & je Leven. Meer lezen?

Free Record

Happy Tracks

Voel je Happy in Business & Life, all day long.

Doe wat jij krijgt ingegeven om jouw Wensen voor jou, de mensen van wie je houdt en de Wereld te leven.

Tune in voor conrete acties & groei.

Ga lachend door het Leven & ontdek wat voor waanzinnigs jij krijgt ingegeven door het luisteren van deze Tracks.

English Only

Manifest Miracle Moments full Magic

Manifesteer wat jij wil bereiken in het leven. Vol fun & overgave.
Realiseer de Wensen die kloppen voor jou.  Licht & easy. Door te doen wat je als vanzelf krijgt ingegeven. Als je jouw Wensen concreet & specifiek the Universe in zet.
Wil jij dit ook of hier meer over weten? ♡

“We zijn nu 2,5 week aan de slag en ik heb nu al de allergróotste transformatie van mijn leven doorgemaakt. Dit is het beste persoonlijk en business vlak samen wat mij is overkomen.”

Uit de handgeschreven brief “Recentie voor nieuwe klanten” van Kunstenares Roos Tulen over onze Platina Business Coaching.

In de Media

Met alles wat ik heb gedaan, kwam ik als vanzelf in the Spotlight te staan. Van m’n business, korfbal, tennis, zang tot op de cover van mijn middelbare school en bladen van bekende namen. Waarom ontdekte ik pas later. Op het Podium voel ik me thuis. En het is aan mij om jou te helpen ook jouw Podium & Spotlight te pakken. Om jouw Wens voor de Wereld te realiseren. Vanuit lichtheid, higher vibes full happiness.

Op deze prachtige Podia mocht ik al Shinen:

In de Libelle

Met mijn bijzondere liefdesverhaal en tips voor jou

Op het Woerdens Jazz Festival

Als topper bestempeld in de krant

Op de Radio voor Meer Geluk

Met praktische tips om je Geluk (voornemens) te vergroten

Als Business coach bij topondernemer Eelco de Boer

>100 ondernemers mocht ik helpen hun geluksbusiness te creëren

Benieuwd naar andere Miracle Moments die ik in de Spotlight mocht beleven?

In the Spotlight

Testimonials

Sandra Poelman

The Magic van Esther is dat ze enthousiast is, altijd het positieve ziet, the Brainstorm Queen is, bijzondere ingevingen krijgt & zware dingen licht kan laten voelen.”

Sind de samenwerking met Esther ben ik nieuwe grote stappen aangegaan & breek ik met raketkracht door mijn eigen barrières heen. De ontwikkeling van mijn gezondheid en bedrijf gaan hand in hand en ik voel me powerful, energiek, open & positief.

Ik had nooit gedacht dat ik van binnenuit zo zou kunnen stralen en zoveel kracht zou voelen voor wat ik de wereld in te zetten heb. Met hulp van Esther ben ik van burn-out ambtenaar naar een energieke ondernemer gegaan met een steil ontwikkel pad.

Zo had ik met mijn bedrijf Glowingplaces vanaf dag 1 gelijk succes als stadmaker gespecialiseerd in herontwikkeling en revitalisatie van grote binnenstedelijke transformatiegebieden, schreef ik een boek in 6 maanden tijd met inmiddels +1000 verkopen, lanceerde een podcast in 6 weken (corona-)tijd & ben ik op weg naar een internationaal miljoenenbedrijf.

Esther helpt me mijn grootse dromen te voeden zodat ik steeds next levels ga, never settle for less & voel: The Sky is the Limit.”

 

Merel van Rijn - van Vliet

Vanaf het moment dat ik Esther ontmoette wist ik meteen, wij gaan samenwerken. Sinds onze samenwerking heb ik de investering, easy, meer dan terug verdiend. Ik heb niet alleen meer winst behaald maar ben ook vanuit intuïtie en met kennis van zaken mijn klanten op vernieuwende wijze gaan ontzorgen bij complexe HR uitdagingen. Dat wat ik het liefste doe. Met waanzinnige resultaten. Esther mij heeft laten zien dat ik mijn grootste dromen kan laten uitkomen! Zij helpt mij op haar eigen magische manier om te ondernemen vanuit mijn hart. Samenwerken met Esther voelt alsof je een persoonlijke cheerleader hebt, dat gun ik iedere ondernemer!

 

Emily Mattaka

Thuiskomen, begrepen worden, rust ervaren en groots durven dromen. Esther is een schitterende ster die aanstekelijk werkt. Wanneer zij haar licht op je schijnt dan voel je jezelf grootser en nog krachtiger groeien in wat jouw te doen staat in de wereld. Het is haar magie dat aansluit op jouw magie, waardoor je beiden nog meer impact hebt. Niet alleen zichtbaar online, maar ook energetisch en voelbaar from the inside out. Dit besef is meer waard dan welke investering dan ook. Dank je lieve Es. 

The Winner takes it all!