About Esther

Coming soon in English

Feel Happy living your Star Wish

* Bijdragen aan Happiness doe ik al van kinds af aan.

* Voor Business Coaching werd ik “als vanzelf” gevraagd, omdat het de Bedoeling bleek to make the Change I wished.

* Ik help jou je Star Wishes te bereiken. Happy, licht & Easy. Sneller dan het licht.  Dat is mijn Basisvertrekpunt voor onze samenwerking.

* Altijd op positieve, energieke wijze. Actiegericht, strategisch & creatief. Miracle mogelijkheden zijn er als we samenwerken.

 

Before Being in Business:

* Startte ik als 26 jarige als sr. HRM-adviseur voor Directeur-Generaal, Directeuren en Afdelingshoofden bij het Ministerie van Veiligheid & Justitie (>15 in totaal).  Een onvergetelijke tijd, waar we samen ontzettend veel hebben bereikt.

* Begon ik met een PhD op het gebied van HRM aan de faculteit Managementwetenschappen/Bestuurskunde  (Radboud Universiteit Nijmegen). Na 3 maanden hakte ik de knoop door voor praktische werkervaring te gaan & werd ik bij het Ministerie gevraagd te solliciteren. Een kans die er nooit was geweest zonder deze plek.

* Werkte ik in mijn studententijd bij een waanzinnig Studentenuitzendbureau. Waar ik de kansen kreeg om door te groeien. Van assistente, tot recruiter tot het runnen van een vestiging in een (drukke) vakantieperiode. Voor de kansen die ik elke keer kreeg, zelfs in crisistijd, ben ik nog steeds dankbaar.

*** Daarnaast heb ik ook waanzinnige bijdragen mogen leveren op andere amazing plekken als deze:

Werkgevers in de Sport: als HR beleidsadviseur in korte tijd diverse (HR)projecten gerealiseerd om impact in de Sport te realiseren. Samen met top partijen.

Vice-Voorzitter van de Rabobank Studentenraard in Utrecht.

HR onderzoek naar bij de Gemeente Rotterdam, voor mijn  Masterscriptie. Wat leidde tot een publicatie in het Tijdschrift voor HRM.

Deze Ervaring heeft  mede gemaakt waar ik nu in Business & Life sta.

 

Live Your Family Wish

Door één vraag kregen we ingegeven dat we in Zweden wilden leven. In 3 maanden tijd regelden we onze emigratie, met een Amazing Overwaarde op ons huis in Leidsche Rijn. Na 6 maanden reden we voor het eerst Zweden samen in.

Nu leven wij hier sinds ’21 connected to de natuur met Stockholm closeby.

Belangrijk voor mij is dat er altijd Amazing tijd met Family is.

“Ontdek, Geniet & Ga je Dromen achterna”